Vo vlaku

2002.04.29

Ešte s chvejúcimi perami zašepkala jeho meno a letmo sa nimi dotkla pootvoreného chladného okna práve sa rozbiehajúceho vlaku. On jej vzdušný bozk zachytil a perverzne si oblizol pery. Posledný krát zamávala a s povzdychom sa vybrala ďalej úzkou uličkou vo vlaku nájsť svoje kupé. Jeho pery medzitým zašepkali nejaké slová, ktoré už ale ona nevidela a nepočula.

S pohľadom do kupé si unavene povzdychla pri pohľade na dve malé deti s rodičmi a staršiu pani čítajúcu knižku. Usadila sa tak pohodlne ako sa len dalo, vytiahla knihu a ponorila sa do jej deja. Nemohla sa sústredit na čítanie, pretože stále cítila jeho horúci dych na svojej šiji. Letmým pohľadom vyzrela z okna na mihajúcu sa krajinu zaliatu zapadajúcim slnkom. Bola sfarbená celá do červena. Možno to bolo aj tým, že bola jeseň a listy sfarbené žltohnedo až červeno padali na trávnatý koberec. Jej myšlienky ju preniesli do podvečernej chvíle predchádzajúceho dňa.

Sedela s knižkou v ruke na diváne v rohu izby pri okne. Zasnene hľadela von na tie krásne sfarbené listy odrážajúce svit zapadajúceho slnka. Plamene z kozuba ožarovali útulnú izbu plnú vône vanilky a jej parfému. Spozornela započúvajúc sa do zvukov domu. Začula bublanie vriacej vody z kuchyne, ktorú dal postavit na čaj a z horného poschodia vodu zo sprchy. Pri predstave ako kvapky vody padajú na jeho pevné telo jej prebehli po celom tele zimomriavky od vzrušenia. Zachvela sa a kniha jej spadla k nohám na drevené parkety. Zrazu ju pošteklila vôna škoricovo jablkového čaju. Pootvorila oči a zbadala ho ako kladie podnos so starou čínskou čajovou súpravou na masívny dubový stôl uprostred izby.

Svižne vyskočila z divána a pricupitala k nemu. Objala ho zozadu, chytila rukami pevne za jeho pevné brucho a pritiskla sa k jeho telu. Bol studený zo sprchy a ona tak horúca a vzrušená. Cítila jeho tep a tlkot jeho srdca. Spoza pleca tak pozorovala ako nalieva čaj do šálok a cítila ako sa usmieva. Chytiac jej ruky do svojich, posúvajúch ich po svojom tele nižšie vážnym hlasom dodal: “Pockáme kým nebude čaj tak horúci …”

Až vtedy si uvedomila, že je nahý a jej čierne negližé zahaľuje len kúsok jej nádherného tela. Neuvedomila si v tom opojení okamih kedy sa k nej otočil a oprel ju o ten dubový stôl bozkávajúc ju pri tom na jej rozkošné pery. Objala ho okolo ramien a s polohlasným povzdychom začala vášnivejšie opätovat jeho bozky. Privrela oči a oddala sa jeho láskaniu. Jednou rukou ju chytil zo zadu za šiju a prstami sa hral s jej vlasmi a druhou ju hladil jej pevné prsia. Vzrušene sa prehla a zamraučala čosi ako “ach” a “ešte” a prestala myslieť na šálku čaju, ktorú si chcela ešte pred chvíľou vychutnať. Pevnejšie ju chytil za vlasy a pritisknúc k sebe ju začal vášnivejšie bozkávať. Jeho telo dávalo jasne najavo čo od nej chce a čo jej chce dať on nedbajúc na to, že pred pár minútami, skôr ako začala vrieť voda na čaj, padli na posteľ unavení od úžasného pocitu spoločnej rozkoše.
Odtiahol sa od nej držiac ju stále za vlasy a pozrel jej do tváre. Opäť sa usmial nad tým ako pohoršene otvorila oči, že sa jej prestal venovať. Teraz si začala ona perverzne oblizovať svojím jazykom pery a rukou ho chytila pevnejšie tam kde ju to najviac lákalo, zašepkajúc pri tom: “Chcem Ťa !” Pomaly jej vyzliekol negližé, roztiahol nohy a posunul si ju na kraj stola. Vychutnával si ten pohľad na jej vzrušené telo. Nemohla sa pohnúť od vzrušenia čakajúc na jeho dotyky.
Pomalými bozkami skĺzol z jej pier na krk až k jej pevným prsiam. Vedel, že sa jej páči keď sa s nimi hrá, bozkáva ich nežne sa pohráva zubami so vztýčenými bradavkami a prstami keď sa dotýka jej tela namiestach, ktoré zvyčajne ukrývajú nohavičky. Presne to teraz robil, počúvajúc pri tom jej vzdychy. Vzrušilo ho viac keď ucítil ako sa k nemu pritláča a hýbe panvou narážajúc do jeho bokov. Cítil aká je mokrá … Neovládol sa pokračovať v pomalom dráždivom tempe a divoko si ju vzal. Prirážal čoraz rýchlejšie a pevnejšie hľadiac pri tom do jej nádherných široko otvorených očí. Z jej tváre vyžarovala spokojnosť a pery nemo kričali, že toto sa jej páči. Zrýchľoval nedbajúc na čajovú súpravu rozloženú na stole. Každý jeho dotyk cítila na každom kúsku tela až kričala od rozkoše. Posledný krát prirazil a prestal sa hýbať pritisnutý k jej telu. Chvela sa a nevedela sa od neho odtrhnúť.
Po pár minútach ju zobral zo stola do náručia a uložil do pohodlného kresla pre krbom a zakryl ju teplou dekou. Jej telo bolo nevládne ale horúce a chvejúce sa po doznievajúcom prívale rozkoše. Priniesol jej šálku škoricového čaju, sadol si k jej nohám a zahľadel sa do krbu. Miluje tieto chvíle keď ju nechá vydýchnuť a vychutnať si tie pocity, jemne sa jej pri tom dotýkajúc čakajúc na jej slová, úsmev, žiariace oči.

Prudké zaškrípanie kolies vlaku a vrava ľudí ju prinútilo otvoriť oči. Trochu zmätene hľadela na cudzích ľudí v kupé. Mladá rodinka s deťmi tam už dávno nebola. Usmiala sa zatvorila knižku, z ktorej prečítala iba zopár riadkov a vyzrela von oknom zistiac, že na ďalšj zastávke vystupuje. Vstala, obliekla sa a vyšla von z kupé čakajúc kým vlak zastane. Na perách cítila chuť škoricového čaju.

Autor:   Kategória: Próza     :: 207 views

Leave a comment

*